museum of socialism, lucknow

creating a unique, iconic and sustainable state of the art facility is the main idea behind the design of the proposed jai prakash narayan international centre. designed to emerge out this park by flowering the greenery of the park on the building and the merging the building with the existing ram manohar lohia park, the design of the center enhances the urban fabric of lucknow. the convention centre is placed over the aquatic centre and the guest house block because the top most portion of the building giving the rooms are magnificent view of the park. separate entries have been designed for aquatic centre, the sports block, convention centre and the guest house. this enables multiple functions to happen simultaneously without any chaos. common public facilities such as restaurants and sky courts come together at various places in building. the sports facilities in jpnic includes an olympic size swimming pool, and having phone, a multipurpose good, for tennis court and various zones to play squash, table tennis and snooker. the internal special design decentralized the sports venue, creating various nodes of differing sizes suitable for each individual event. in pursuing of making the building compete with the latest technology in the world and to give it a substantial sustainability credibility, various latest initiatives have been incorporated since the design stage of the building itself.

museum of socialism, lucknow

creating a unique, iconic and sustainable state of the art facility is the main idea behind the design of the proposed jai prakash narayan international centre. designed to emerge out this park by flowering the greenery of the park on the building and the merging the building with the existing ram manohar lohia park, the design of the center enhances the urban fabric of lucknow. the convention centre is placed over the aquatic centre and the guest house block because the top most portion of the building giving the rooms are magnificent view of the park. separate entries have been designed for aquatic centre, the sports block, convention centre and the guest house. this enables multiple functions to happen simultaneously without any chaos. common public facilities such as restaurants and sky courts come together at various places in building. the sports facilities in jpnic includes an olympic size swimming pool, and having phone, a multipurpose good, for tennis court and various zones to play squash, table tennis and snooker. the internal special design decentralized the sports venue, creating various nodes of differing sizes suitable for each individual event. in pursuing of making the building compete with the latest technology in the world and to give it a substantial sustainability credibility, various latest initiatives have been incorporated since the design stage of the building itself.

museum of socialism, lucknow

creating a unique, iconic and sustainable state of the art facility is the main idea behind the design of the proposed jai prakash narayan international centre. designed to emerge out this park by flowering the greenery of the park on the building and the merging the building with the existing ram manohar lohia park, the design of the center enhances the urban fabric of lucknow. the convention centre is placed over the aquatic centre and the guest house block because the top most portion of the building giving the rooms are magnificent view of the park. separate entries have been designed for aquatic centre, the sports block, convention centre and the guest house. this enables multiple functions to happen simultaneously without any chaos. common public facilities such as restaurants and sky courts come together at various places in building. the sports facilities in jpnic includes an olympic size swimming pool, and having phone, a multipurpose good, for tennis court and various zones to play squash, table tennis and snooker. the internal special design decentralized the sports venue, creating various nodes of differing sizes suitable for each individual event. in pursuing of making the building compete with the latest technology in the world and to give it a substantial sustainability credibility, various latest initiatives have been incorporated since the design stage of the building itself.

museum of socialism, lucknow

creating a unique, iconic and sustainable state of the art facility is the main idea behind the design of the proposed jai prakash narayan international centre. designed to emerge out this park by flowering the greenery of the park on the building and the merging the building with the existing ram manohar lohia park, the design of the center enhances the urban fabric of lucknow. the convention centre is placed over the aquatic centre and the guest house block because the top most portion of the building giving the rooms are magnificent view of the park. separate entries have been designed for aquatic centre, the sports block, convention centre and the guest house. this enables multiple functions to happen simultaneously without any chaos. common public facilities such as restaurants and sky courts come together at various places in building. the sports facilities in jpnic includes an olympic size swimming pool, and having phone, a multipurpose good, for tennis court and various zones to play squash, table tennis and snooker. the internal special design decentralized the sports venue, creating various nodes of differing sizes suitable for each individual event. in pursuing of making the building compete with the latest technology in the world and to give it a substantial sustainability credibility, various latest initiatives have been incorporated since the design stage of the building itself.

museum of socialism, lucknow

creating a unique, iconic and sustainable state of the art facility is the main idea behind the design of the proposed jai prakash narayan international centre. designed to emerge out this park by flowering the greenery of the park on the building and the merging the building with the existing ram manohar lohia park, the design of the center enhances the urban fabric of lucknow. the convention centre is placed over the aquatic centre and the guest house block because the top most portion of the building giving the rooms are magnificent view of the park. separate entries have been designed for aquatic centre, the sports block, convention centre and the guest house. this enables multiple functions to happen simultaneously without any chaos. common public facilities such as restaurants and sky courts come together at various places in building. the sports facilities in jpnic includes an olympic size swimming pool, and having phone, a multipurpose good, for tennis court and various zones to play squash, table tennis and snooker. the internal special design decentralized the sports venue, creating various nodes of differing sizes suitable for each individual event. in pursuing of making the building compete with the latest technology in the world and to give it a substantial sustainability credibility, various latest initiatives have been incorporated since the design stage of the building itself.