amplus corporate office interiors

The challenge in this corporate office has been to not only provide the work environment that nurtures the young, vibrant character of the people but to feed their explicit desire to do away with the frills of formality and office hierarchy and opt for more egalitarian openness that encourages interaction.

An open plan with spaces catering to specific functions are grouped and arranged sequentially according to their relationship with one another. It is comprised primarily of three components-the meeting spaces, the work zones and the lounging area. A spacious lobby, a reception and circular waiting spaces on one side initiate a visitor interface. Work stations are set in a linear pattern in groups facing each other, between columns that punctuate the zone. The lounging space is an informal introvert interacting space enclosed by a stepped up seating in wood emanating outwards, enabling space beneath to incorporate a set of glass cubicles (booths with bean-bags for individual phone calls, con-calls and skypes). A Corten-Steel ‘fun-wall’ sports colourful posters, art work, writings etc.

The materiality and colour palette is consistent with the open plan as well as minimalistic. The insertion of orange makes the space dynamic. A dash of bright colour to the exposed ducts of the air conditioning systems shows how to merge even while being ‘exposed’.

amplus corporate office interiors

The challenge in this corporate office has been to not only provide the work environment that nurtures the young, vibrant character of the people but to feed their explicit desire to do away with the frills of formality and office hierarchy and opt for more egalitarian openness that encourages interaction.

An open plan with spaces catering to specific functions are grouped and arranged sequentially according to their relationship with one another. It is comprised primarily of three components-the meeting spaces, the work zones and the lounging area. A spacious lobby, a reception and circular waiting spaces on one side initiate a visitor interface. Work stations are set in a linear pattern in groups facing each other, between columns that punctuate the zone. The lounging space is an informal introvert interacting space enclosed by a stepped up seating in wood emanating outwards, enabling space beneath to incorporate a set of glass cubicles (booths with bean-bags for individual phone calls, con-calls and skypes). A Corten-Steel ‘fun-wall’ sports colourful posters, art work, writings etc.

The materiality and colour palette is consistent with the open plan as well as minimalistic. The insertion of orange makes the space dynamic. A dash of bright colour to the exposed ducts of the air conditioning systems shows how to merge even while being ‘exposed’.

amplus corporate office interiors

The challenge in this corporate office has been to not only provide the work environment that nurtures the young, vibrant character of the people but to feed their explicit desire to do away with the frills of formality and office hierarchy and opt for more egalitarian openness that encourages interaction.

An open plan with spaces catering to specific functions are grouped and arranged sequentially according to their relationship with one another. It is comprised primarily of three components-the meeting spaces, the work zones and the lounging area. A spacious lobby, a reception and circular waiting spaces on one side initiate a visitor interface. Work stations are set in a linear pattern in groups facing each other, between columns that punctuate the zone. The lounging space is an informal introvert interacting space enclosed by a stepped up seating in wood emanating outwards, enabling space beneath to incorporate a set of glass cubicles (booths with bean-bags for individual phone calls, con-calls and skypes). A Corten-Steel ‘fun-wall’ sports colourful posters, art work, writings etc.

The materiality and colour palette is consistent with the open plan as well as minimalistic. The insertion of orange makes the space dynamic. A dash of bright colour to the exposed ducts of the air conditioning systems shows how to merge even while being ‘exposed’.

amplus corporate office interiors

The challenge in this corporate office has been to not only provide the work environment that nurtures the young, vibrant character of the people but to feed their explicit desire to do away with the frills of formality and office hierarchy and opt for more egalitarian openness that encourages interaction.

An open plan with spaces catering to specific functions are grouped and arranged sequentially according to their relationship with one another. It is comprised primarily of three components-the meeting spaces, the work zones and the lounging area. A spacious lobby, a reception and circular waiting spaces on one side initiate a visitor interface. Work stations are set in a linear pattern in groups facing each other, between columns that punctuate the zone. The lounging space is an informal introvert interacting space enclosed by a stepped up seating in wood emanating outwards, enabling space beneath to incorporate a set of glass cubicles (booths with bean-bags for individual phone calls, con-calls and skypes). A Corten-Steel ‘fun-wall’ sports colourful posters, art work, writings etc.

The materiality and colour palette is consistent with the open plan as well as minimalistic. The insertion of orange makes the space dynamic. A dash of bright colour to the exposed ducts of the air conditioning systems shows how to merge even while being ‘exposed’.

amplus corporate office interiors

The challenge in this corporate office has been to not only provide the work environment that nurtures the young, vibrant character of the people but to feed their explicit desire to do away with the frills of formality and office hierarchy and opt for more egalitarian openness that encourages interaction.

An open plan with spaces catering to specific functions are grouped and arranged sequentially according to their relationship with one another. It is comprised primarily of three components-the meeting spaces, the work zones and the lounging area. A spacious lobby, a reception and circular waiting spaces on one side initiate a visitor interface. Work stations are set in a linear pattern in groups facing each other, between columns that punctuate the zone. The lounging space is an informal introvert interacting space enclosed by a stepped up seating in wood emanating outwards, enabling space beneath to incorporate a set of glass cubicles (booths with bean-bags for individual phone calls, con-calls and skypes). A Corten-Steel ‘fun-wall’ sports colourful posters, art work, writings etc.

The materiality and colour palette is consistent with the open plan as well as minimalistic. The insertion of orange makes the space dynamic. A dash of bright colour to the exposed ducts of the air conditioning systems shows how to merge even while being ‘exposed’.